BeautyRunner hjælper både saloner og kunder

Om os &

BeautyRunner

BeautyRunner gør det lettere for alle, om end man leder efter en salon eller efter flere potentielle kunder.
Vores koncept
Vores historie
Mission
Kontakt os

Vi hjælper landets skønhedssaloner med deres eksponering, samt gør det lettere for forbrugere at finde de rette skønhedsbehandlinger

Vores koncept

Vi gør salonernes
hverdag og kundernes behandlingsdage lettere

Vi synliggøres og udvider klinikkers rækkevidde ved at samle dem ét sted, så man ikke er afhængig af søgemaskiner, lokal omtale eller lignende for at blive opdaget af nye kunder.

Vores koncept

Hvordan fungerer det for saloner?

For at blive oprettet, skal saloner udfylde en formular med deres kontaktinformation samt udbudte behandlinger og deres priser. Formularen findes herHar salonen en hjemmeside, kan de blot nøjes med at sende et link til deres side på e-mail: kontakt@beautyrunner.dk. 

Efter salonen er oprettet i systemet, vil salonens behandlinger optræde på BeautyRunner.dk under de pågældende kategorier. Derefter tager BeautyRunner sig  af resten. 

Der er absolut ingen bindinger, og i forbindelse med vores opstartsfase, så er et ‘medlemskab’ ganske gratis, og der vil ALDRIG blive opkrævet et beløb uden samtykke. Der kan opsiges medlemskab når som helst.

Tilmeld jeres salon i dag

Det kræver blot få klik, og så er I startet på en lys fremtid! I kan nu læne tilbage og nyde jeres markedsføring

Vores historie

A bumpy road

2021
BeautyRunner lanceres
Efter en meget lang udviklingsproces, kan vi langt om længe lancere platformen, som vi har arbejdet så længe på. Der har været mange forhindringer, og et forløb der kun skulle have taget få måneder, endte med at tage omkring et år at fuldføre.
2020
BeautyRunners udvikling igangsættes midt 2020
-2019
Freja Christiansen kom på idéen flere år forinden
Mission

Vores principper

Nemt

BeautyRunner er lavet for at gøre det nemmere for den enkelte forbruger at finde den rette skønheds- eller wellnessbehandling nær dem.

Hurtigt

På BeautyRunner.dk tager det kun få sekunder at finde den rette behandling – eller måske endda opdage en ny? 

Bekvemt

BeautyRunner kan bruges hvor som helst når som helst. Vi udvider konstant antallet af saloner på BeautyRunner, så du altid kan finde en salon nær dig. 

Gennemsigtighed

Hos BeautyRunner har vi fokus på gennemsigtighed. Der er ingen skjulte bindinger eller andre catches ved BeautyRunner. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Mission

Vores mission, vision & kerneværdi

Mission
Hos BeautyRunner har vi to mål. Først og fremmes forsøger vi at skabe et overblik over udbuddet af forskellige behandlinger fra forskellige saloner. Derudover forsøger vi at gøre alle saloner, store som små, mere synlige.
Kerneværdi
BeautyRunners kerneværdier er enkelthed og overskuelighed for brugere og saloner. Vi stræber efter at gøre hverdagen nemmere for alle der enten skal have en behandling eller udbyder en - det skal være nemt og hurtigt.
Vision
BeautyRunner forsøger at være go-to stedet - både når man skal finde den nærmeste salon, der udbyder en specifik behandling, men også stedet, man opsøger, når man er væk hjemmefra og har brug for et klipning af håret.
Kontakt os

Kontaktoplysninger

Vi har hovedsæde i smilets by!

I er mere end velkommen til at kontakte os med alle slags henvendelser – vi står til rådighed alle ugens dage på e-mail!

Telefon
+45 53 55 40 10
E-mail
kontakt@beautyrunner.dk
Adresse
Tåstrupvej 102, 8462 Harlev J
Kontakt os

Bestyrelse

Freja Christiansen
Ejer
freja@beautyrunner.dk
+45 53 55 40 10
Flere på vej...

Hold dig opdateret, og gå aldrig glip af et godt tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at blive opdateret om gode tilbud, nye funktioner, eller andet super relevant! Du forbeholder dig rettighederne til at afmelde når som helst.

Vi respekterer jeres privatliv - I kan altid framelde vores nyhedsbrev, når det passer jer. Læs mere om vores privatlivspolitik her.

Mission

Hos BeautyRunner har vi to mål. Først og fremmest forsøger vi at skabe et overblik over udbuddet af forskellige behandlinger fra forskellige saloner. Derudover forsøger vi at gøre alle saloner, store som små, mere synligt.

Kerneværdi

BeautyRunners kerneværdier er enkelthed og overskuelighed for brugere og saloner. Vi stræber efter at gøre hverdagen nemmere for alle der enten skal have en behandling eller udbyder en – det skal være nemt og hurtigt.

Vision

BeautyRunner forsøger at være go-to stedet – både når man skal finde den nærmeste salon, der udbyder en specifik behandling, men også stedet, man opsøger, når man er væk hjemmefra og har brug for klipning af håret.

Gratis at bruge

Vores tjeneste er helt og aldeles gratis at anvende som bruger

Nemt og brugervenligt

BeautyRunner gør hverdagen nem for både brugere og saloner

Ingen bindinger

Som bruger af hjemmesiden, er der ingen binding

Historien bag BeautyRunner

Hvordan og hvorledes BeautyRunner opstod

Team

Personerne bag

Vi er et lille engageret hold, der bestræber sig på at give kunder det bedste overblik over udvalget af saloner og behandlinger

Scroll to Top
popopup
Få gode tilbud, opdatering og tips i din indbakke

Vi respekterer jeres privatliv - I kan altid framelde vores nyhedsbrev, når det passer jer. Læs mere om vores privatlivspolitik her.