Tilbage til forside

Support og hjælp

Vælg et emne

Konceptet
Tilmelding af salon
Medlemskab
Nyhedsbrev

Konceptet

BeautyRunner har til formål at skabe et bedre overblik over skønheds- og wellnesssaloner i Danmark. Derved kan vi hjælpe kunder med at finde den rette behandling for dem, og samtidig får saloner en øget eksponering gennem BeautyRunner.

Du kan enten finde saloner gennem funktionen “Saloner nær dig” eller også kan du finde dem inde under de enkelte behandlinger, som findes på undersiden “Behandlinger“.

For at finde en bestemt behandling, kan du enten vælge at bruge vores søgefelt eller også kan du finde alle vores behandlinger under undersiden “Behandlinger“. Vi arbejder konstant på at gøre vores udbud af behandlinger større, så vi kan opfylde lige netop dit behov. Hvis du ønsker en bestemt behandling integreret på BeautyRunner, kan du sende en mail med forespørgslen på mail@beautyrunner.dk.

Vi forsøger kontant at følge med de enkelte saloners udvikling og ændringer. Dog er antallet af saloner så stort, at det ikke altid lykkes os at være fuldstændig up to date – men vi forsøger altid at gøre vores bedste! Har du opdaget en fejl på BeautyRunner er du meget velkommen til at sende en mail vores vej, så vi kan få rettet op på fejlen. Mailadressen er: mail@beautyrunner.dk

Tilmelding af salon

Hvis du som mange andre saloner er interesseret i at øge din eksponering og nå ud til en bredere kundeskare helt gratis indtil 2022, da kan du tilmelde din salon ved at udfylde vores formular  eller også kan du blot skrive en mail til os vedrørende din salon. Vi er altid klar til at hjælpe!

Det smarte ved BeautyRunner er, at vi især forsøger at integrere saloner, der ikke selv har en hjemmeside eller andre måder at nå ud til en kundeskare på. Derfor behøver man hverken have en hjemmeside, en Facebook eller andre medier, for at være med i BeautyRunner.

Om du udbyder 1 eller 100 behandlinger, eller om det kun er dig selv eller du har 10 ansatte, der står for behandlingerne i din salon er fuldstændigt lige meget. Saloner af enhver størrelse kan være på BeautyRunner.

Vi beklager meget, hvis du ikke ønskede ekstra reklame for din salon kvit og frit. Hvis du ikke ønsker, at din salon skal være på BeautyRunner.dk, er du meget velkommen til at kontakte os.

Medlemskab

Et medlemsskab af BeautyRunner indebærer, at din salon har mulighed for at nå ud til en bred kundeskare uden at du og din salon skal foretage noget som helst. Hvis din salon ændrer udbuddet af behandlinger, lokation, priser eller andet, må du meget gerne kontakte os, så vores oplysninger om din salon altid er retvisende. 

Hos BeautyRunner er der absolut ingen bindinger eller andre “skjulte” gebyrer. I 2022 vil vi opkræve et månedligt gebyr, hvis du fortsat vil have din salon på vores hjemmeside – men også her kan du opsige medlemsskabet når som helst. Indtil da koster det absolut ingenting at være på BeautyRunner.dk og opnå gratis eksponering igennem os. 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet kan du tilmelde dig nederst på denne side. 

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, kan du sikre dig, at du altid er opdateret på de nye behandlinger på vores hjemmeside og om du kan finde dem nær dig. 

Scroll to Top
popopup
Få gode tilbud, opdatering og tips i din indbakke

Vi respekterer jeres privatliv - I kan altid framelde vores nyhedsbrev, når det passer jer. Læs mere om vores privatlivspolitik her.