Tilmeld din salon

Start et samarbejde med BeautyRunner i dag, og bliv medlem af et større fællesskab af saloner og brugere. I kan tilmelde jer uanset jeres størrelse eller erfaring.

Bliv en del af BeautyRunner

Start et samarbejde med BeautyRunner i dag, og bliv medlem af et større fællesskab af saloner og brugere.
Tilmeld salon Læs fordele

Vi tilføjer løbende saloner - kan I finde jeres?

Nej, hvordan får jeg en bid af kagen?

Vi bruger meget tid på at finde og registrere alle landets saloner. Derfor det kan være en udfordring at få alle ind på BeautyRunner på én gang. Hvis I endnu ikke er online på BeautyRunner, skal I være mere end velkomne til at trykke “Tilmeld salon” eller skrive til os på e-mail – Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at få jer op og køre hurtigst muligt!

Ja, men jeg vil gerne have noget ændret

Har I fundet jeres salon? Fedt! Hvis det er første gang i kendes ved dette, kan I trykke “Tilmeld salon”, hvorved I kan give os tilladelse til at bruge jeres billeder, for at gøre jeres salon mere personlig og attraktiv, samt rette på diverse oplysninger. Hvis I efterfølgende gerne vil have ændret noget i oplysningerne såsom priser, åbningstider eller behandlinger, skal I være mere end velkomne til at skrive til os på mail.  Vi integrerer saloner løbende på vores hjemmeside, hvorfor der kan glippe noget sporadisk.

Ja, men jeg vil gerne blive fjernet

Har I ved skræk pludselig fundet jeres salon på vores side, eller har fortrudt vores samarbejde? Så skal I selvfølgelig ikke være en del af det længere. Der er absolut ingen bindinger. Vi ønsker bestemt heller ikke nogen kontroverser eller sure miner. I kan blot sende os en e-mail og vi fjerner jer hurtigst muligt!

Fordele ved samarbejde

Dette er blot et udsnit af de mange fordele ved et gensidigt samarbejde med BeautyRunner – I kan begynde allerede i dag!

Mere eksponering

Gennem BeautyRunner vil jeres salon opleve en større eksponering end hidtil. Jeres udbudte behandlinger vil således bliver mere synlige for folk i hele Danmark, når de bliver lettilgængelige gennem vores platform.

Nem markedsføring

Udover at gøre jeres udbudte behandlinger synligere på markedet, gør vi også JER synligere. Kunder vil således kunne se både jeres hjemmeside, adresse og finde links til jeres sociale medier gennem jeres udbudte behandlinger.

Gratis prøveperiode

I forbindelse med vores opstartsfase, tilbyder vi saloner at blive tilmeldt kvit og frit i hele 2021 – Først når kundeengagement når en vis størrelse, vil der blive påkrævet et mindre månedligt beløb gennem en abonnementsordning – læs mere

Bliv opdaget - skaf flere potentielle kunder

Hos BeautyRunner forsøger vi at øge saloners eksponering, for derved at øge antallet af salonens kunder. Gennem BeautyRunner vil I som salon have en øget mulighed for at tiltrække nye kunder og derved øge jeres omsætning. Lyder det tiltalende? – Tilmeld din salon allerede i dag.

Nemt og smertefrit

Ved en tilmelding til BeautyRunner skal i blot udfylde et skema med relavante informationer om jeres udbudte behandlinger og jer selv som salon. Hvis I har for travlt, kan i også blot sende en mail til kontakt@beautyrunner.dk, med et link til jeres hjemmeside. Derefter kan I læne jer tilbage og teamet hos BeautyRunner klarer resten. Hos BeautyRunner har vi nemlig fokus på, at det skal være nemt for saloner at nå ud til flere kunder.

Fordele ved BeautyRunner

Mere eksponering

Gennem BeautyRunner vil jeres salon opleve en større eksponering end hidtil. Jeres udbudte behandlinger vil således blive mere synlige for folk i hele Danmark, når de bliver lettilgængelige gennem vores platform.

Nem markedsføring

Udover at gøre jeres udbudte behandlinger synligere på markedet, gør vi også jer synligere. Kunder vil således kunne se både jeres hjemmeside, adresse og finde links til jeres sociale medier vedhæftet jeres udbudte behandlinger.

Begrænset tilbud

Gratis prøveperode

I forbindelse med vores opstartsfase, tilbyder vi saloner at blive tilmelde kvit og frit i ubestemt tid - når der engang er nok kundeengagement, vil der først til den tid blive påkrævet et mindre månedligt beløb - læs mere

Bliv opdaget - skaf flere potentielle kunder

Hos BeautyRunner forsøger vi at eksponere alle saloner for så mange kunder som muligt. Gennem vores platform vil I som salon derfor have en øget mulighed for at tiltrække nye kunder og dermed øge jeres omsætning. Lyder det tiltalende? – Tilmeld din salon allerede i dag.

Nemt og smertefrit

Ved en tilmelding til BeautyRunner skal I blot udfylde et skema med relevante informationer om jeres udbudte behandlinger og jer selv som salon. Derefter kan I læne jer tilbage og vi klarer resten. Hos BeautyRunner har vi nemlig fokus på, at det skal være nemt for saloner at nå ud til flere kunder.

Hvordan fungerer det?

1.

Udfyld formularen

I kan tilmelde jer ved at udfylde vores dynamiske formular, hvor I angiver jeres salonoplysninger, hvilke behandlinger I yder samt åbningstider mv.

2.

Vi skynder os at oprette jer i systemet

Efter at I har indsendt jeres svar, opretter vi jer hurtigst muligt i vores system. Opdager i en fejl i jeres udfyldning af formularen, er I mere end velkomne til at skrive til os.

3.

Nyd jeres nye markedsføring

Efter at have udfyldt jeres formular, kan i blot læne jer tilbage og nyde jeres nye nemme markedsføring igennem os – i kan til hver en tid opsige jeres medlemsskab.

Sådan fungerer
tilmeldingen

Udfyld formularen
I kan tilmelde jer ved at udfylde vores dynamiske formular, hvor I angiver jeres salonoplysninger, hvilke behandlinger i yder samt åbningstider mv.
Vi skynder os at oprette jer i systemet
Efter at I har indsendt jeres svar, opretter vi jer hurtigst muligt i vores system. Opdager I en fejl i jeres udfyldning af formularen, er I mere end velkomne til at skrive til os.
Nyd jeres nye markedsføring
Efter at have udfyldt jeres formular, kan I læne jer tilbage og nyde jeres nye nemme markedsføring igennem os - I kan til hver en tid opsige jeres medlemsskab ved at sende os en e-mail eller ringe til os.
Scroll to Top

Tilmeld din salon

  • BehandlingPris 
  • Accepterede filtyper: jpg, jpeg, png, pdf, Maks. filstørrelse: 25 MB.

Kontakt os

popopup
Få gode tilbud, opdatering og tips i din indbakke

Vi respekterer jeres privatliv - I kan altid framelde vores nyhedsbrev, når det passer jer. Læs mere om vores privatlivspolitik her.